Back to Top

Glasklar indstøbnings polyester

198,00 kr.
Inkl. moms

Her har vi en helt transperant polyester som er serdeles brugbar til indstøbning. Den er ikke tilsat fortykkelsesmidel, så den er meget letløbende og når den er ophærdet fremstår den helt gennemsigtig. Mange bruger den til og indstøbe ting som blomster, billeder eller andre effekter.eller til smykkefremstilling, resin flow tabels, clear coating, skulpturer eller andre kunstinstallationer og møbler. . Polyesteren slæges sammen med 25ml hærder og indeholder 1 kg polyester svarende til ca. til 0,85 litter.

Alle størrelser: På lager
Leveringstid: 1-4 hverdage

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
2 160,00 kr. Op til 76,00 kr.
Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Den glasklare indstøbningspolyester udmærker sig ved at være helt transparent. Den er perfekt til at indstøbe til så som mønter, blomster, sten, træ, insekter ja kun fantasien sætter grænser. Mange anvender denne type polyester til kunst eller smykke fremstilling. Fordelen ved at bruge indstøbningspolyester er at man selv bestemmer potlife, altså den arbejdstid man har fra man blander polyester og hærder, til væsken begynder at stivne. Med polyester vælger man selv geltiden, jo mere hærder man blander i jo hurtigere går det. Dette er også en god egenskab hvis man skal indstøbe store emner. Her vil det typisk være et problem med varmeudvikling, fordi polyesteren udvikler varme når den hærder. Kommer man mindre hærder i tager hærdningsprocessen længere tid og varmeudviklingen bliver mindre. Blander man 2% hærder i polyesteren har man typisk en potlife på ca. 20 minutter, kommer man 1% hærder i har man en potlife på ca. 40 minutter.

2% hærder udregnes i forhold til hvor meget polyester man ønsker at bruge. Ønsker man at bruge 100g polyester vejer man denne potion af i en bøtte og tilsætter 2g hærder

Polyesteren vil efter afhærdning være hård og helt transparent. Man kan slibe, save eller skære i den efter ønske. og snitflader kan slibes og poleres til perfektion, ved først at slibe med kor 240 og derefter korn 400, 800,1200,1500,2000 og til sidst slutte af med polermiddel.

81320321

Specifikke referencer